ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΩΚΕΑΝΟΣ, Αθήνα Ιούλιος 2016

01 January, 1970

Ydatinos Kosmos

Νεα

Επιστρέφουν με διπλή επιτυχία στη βάση τους!
Ακόμη μια σπουδαία επιτυχία πρόσθεσε η αθλήτρια του Αθλητικού συλλόγου Βόλου «ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» , Δημητρακοπούλου Αλεξάνδρα, καθώς σε αγώνες που διοργάνωσε ο Κολυμβητικός σύλλογος «ΩΚΕΑΝΟΣ» στην Αθήνα το διήμερο 2-3- Ιουλίου, η Βολιώτισσα κολυμβήτρια κατάφερε να ανέβει δυο φορές στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, μιας και κατάκτησε την πρώτη θέση στα 200m Μικτή Ατομική γυναικών όπως και στα 100mΕλεύθερο γυναικών.
Βέβαια σημαντικό μέρος της επιτυχίας εκτός της αθλήτριας, ανήκει και στην Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια του συλλόγου Ειρήνη Μπέλλου, η οποία κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να σημειώσει πολύ σημαντικές προόδους μιας και οι χρόνοι της αθλήτριας στα ατομικά της ρεκόρ είναι κατά πολύ βελτιωμένοι και έτσι πλέον μέσα από τη σκληρή δουλειά έρχονται και οι επιτυχίες.

FullSizeRender

Το Δ.Σ. του Αθλητικού συλλόγου Βόλου «ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» συγχαίρει τόσο την αθλήτρια όσο και την προπονήτριά της για τις πολύ καλές επιδόσεις τους, εύχεται καλή συνέχεια στις προπονήσεις τους και ανάλογες εμφανίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις!