ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (MASTERS) O Α.Σ.Β. ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!

Συνεπής στα ραντεβού του σε όλες τις διοργανώσεις ο Α.Σ.Β. ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βετεράνων (masters) που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου το τριήμερο 1-3 Ιουλίου 2022 πραγματοποιώντας για μια ακόμα φορά εξαιρετικές εμφανίσεις.

Σε μια άψογη διοργάνωση – γιορτή για την κολύμβηση, με τη συμμετοχή 400 περίπου κολυμβητών από όλη τη Ελλάδα ο ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ πήρε μέρος με 3 κολυμβήτριες και 2 κολυμβητές οι οποίοι μάλιστα κατέκτησαν και 5 μετάλλια εκ των οποίων 2 χρυσά και 3 χάλκινα!

Τις εντυπώσεις έκλεψε όμως η κολυμβήτρια του Συλλόγου κα. Βικτώρια Τσουκάλη, η οποία παρέδωσε μαθήματα ζωής σε όλους μας ανεβαίνοντας 2 φορές στο βάθρο κατακτώντας την 1η θέση και βραβεύτηκε σε ξεχωριστή τελετή από την Ομοσπονδία όντας η μεγαλύτερη ηλικιακά γυναίκα που έλαβε μέρος στη διοργάνωση!

Πολλά μπράβο σε όλες τις κολυμβήτριες κα. Χρύσα Μεγαγιάννη, κα Στρούγγη Χρυσάνθη, κα Βικτώρια Τσουκάλη και στους κολυμβητές κ. Ντόντη Μιχαήλ και κ. Μουτσιάρα Στέφανο για την πραγματικά αξιέπαινη προσπάθειά τους, καθώς και στην προπονήτριά τους κα. Τζίνη Ειρήνη!

Σας ευχαριστούμε για το παράδειγμά σας και τις όμορφες στιγμές που μας χαρίζετε..!

Ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου στο επόμενο Πρωτάθλημα!!!

Αναλυτικά συμμετείχαν:

  • ΣΤΡΟΥΓΓΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ: 50m ΥΠΤΙΟ 3η θέση, 100m ΥΠΤΙΟ 4η θέση
  • ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ: 50m ΥΠΤΙΟ 1η θέση, 100m ΥΠΤΙΟ 1η θέση
  • ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΑ: 50m ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ 6η θέση, 200m ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ 6η θέση
  • ΝΤΟΝΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ: 50m ΥΠΤΙΟ 3η θέση, 50m ΕΛΕΥΘΕΡΟ 6η θέση
  • ΜΟΥΤΣΙΑΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: 200m ΠΡΟΣΘΙΟ 3η θέση, 50m ΕΛΕΥΘΕΡΟ 17η θέση, 100m ΠΡΟΣΘΙΟ 4η θέση

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια, με υγεία και νέες επιτυχίες!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ. 6987048498